Weer veilig terug!!
Blijf op de hoogte en volg Jessica
01 April 2005 | Nepal, Pokhara
PS: gaaf Max, dat je een kamer hebt gevonden!! ik spreek je snel!!
01 April 2005 - 10:06
Joost:
He Jessica,
fijn dat het leuk geweest is. Veel plezier daar en maak er jullie feestje van.
grtz -
01 April 2005 - 10:19
Mama:
geweldig dat jullie het zo leuk hebben gehad.Ik heb wel de hele week aan je moeten denken.We gaan meteen de foto's bekijken.Lots of love from me xxxxxxxxxxx -
01 April 2005 - 10:43
Brigitte:
Hoi Jes, goed dat je het zo fijn gehad hebt. Ik heb net de foto's bekeken en ze zijn erg mooi. Lijken zo uit een fotoboek te komen. Veel plezier, geniet ervan, dikke kus van Thom, Cas en mij. -
01 April 2005 - 11:43
Max:
Hee Jessica! Echt heel gaaf dat je me hebt opgebeld!! Ik kon het haast niet geloven dat jij het was! Nu mis ik je nog meer. Hier in maastricht is alles goed. Ik heb net mijn kamer onderverhuurt. Goed he en dat zonder een advertentie op kamerburo! Hahaha. Ik hoop snel meer van je te horen.
Dikke kus van mij. -
01 April 2005 - 16:30
Hilde:
Hoi Jessica, Ik heb net de foto's bekeken en ze zijn heel gaaf hoor! Echt een supermooie omgeving. Ik hoop dat jullie nog veel mooie dingen gaan oen! Veel plezier!
Liefs Hilde -
01 April 2005 - 21:19
Andre-nia:
hoi jessica
we hebben je verslag gelezen,wat fijn dat alles zo goed gaat.Geniet er maar flink van want de weken vliegen op deze manier wel heel vlug voorbij .Zondag brengen we Max weg ,alles toch nog in orde gekomen.Heel veel succes in de volgende weken en we houden wel contact. andre-nia. -
02 April 2005 - 07:57
Marije:
Fijn dat jullie bergtocht zo goed bevallen is! Ben benieuwd naar de foto's, die ga ik zo ff checken op jouw site Petri.
Tot mails weer! En veel succes op je stageplaats maandag! xx -
02 April 2005 - 08:48
Je Zusje:
heej zus!!!leuk om te horen dat je t zo geweldig hebt daar!!!ik ga zo ff de foto's kijken ik ben benieuwd....Leuk je ff gehoord te hebbben gister!!!bye bye have fun kisses -
02 April 2005 - 08:50
Je Zusje Weer:
ik wilde je ook nog ff veel succes wensen met je co-schap!!!ik spreek je wel weer bye bye xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx